Isključuje li vjera ljudska prava

Početna stranica » Analize i stručne analize » Narod nije imao srca za Boga – Vječnoga Oca – već za materijalno i za farizeje kao što je to i danas. Narod nije vjerovao i ne vjeruje i danas u ispunjenje života u Bogu već je vjerovao i vjeruje samo u slovo na papiri napisano od farizeja.

Narod nije imao srca za Boga – Vječnoga Oca – već za materijalno i za farizeje kao što je to i danas. Narod nije vjerovao i ne vjeruje i danas u ispunjenje života u Bogu već je vjerovao i vjeruje samo u slovo na papiri napisano od farizeja.

U jednoj objavi (današnjeg vremena) Krist tumači: nisam na ovaj svijet donio Kristovu religiju već unutarnje Božansko učenje – jedan narod Božanski narod! Narod me nije prepoznao jer je bio usmjeren samo na materijalno – gledali su samo na farizeje (svećenstvo) i mislili da oni imaju pravo. Nastalo je kršćanstvo koje u sebi nije imalo jedinstvo, već su nastale konfesije, sekte i razne zajednice.

Narod nije imao srca za Boga – Vječnoga Oca – već za materijalno i za farizeje kao što je to i danas. Narod nije vjerovao i ne vjeruje i danas u ispunjenje života u Bogu već je vjerovao i vjeruje samo u slovo na papiri napisano od farizeja. Mase dolaze na trgove i ulice na slavlja. One slave i ne misle i ne znaju što slave! One vjeruju u spomen riječ Krist a ne vide što iza toga stoji!

Bog ne gleda jesmo li mi židovi, muslimani – Bog je ljubav i svaku dušu gleda isto. Krist dalje govori: O vi crkveni kršćani  – krivnja leži na onima koji su Mene Kristova Duha preuzeli samo u riječi – ne u djelu! Gdje je učenje Krista? Krist govori da se Njegov nauk prakticira prakticira! 

Kristov Božji nauk nije ideologija već su to upute za život vrijedne poštovanja date za sve ljude na Zemlji.

Dato preko Gabriele, navjestiteljice i Božje proročice za današnje vrijeme

Priredila:

Ana Jurić


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: