Isključuje li vjera ljudska prava

Početna stranica » Analize i stručne analize » Jesmo li čuli da je neki biskup ili svećenik ostao bez posla? Jesmo li čuli da neki biskup ili svećenik jedva krpa kraj s krajem sa svojom mirovinom?

Jesmo li čuli da je neki biskup ili svećenik ostao bez posla? Jesmo li čuli da neki biskup ili svećenik jedva krpa kraj s krajem sa svojom mirovinom?

Pogled oko nas – mnogi su ljudi bez posla, bez osnovne egzistencije za život! Mnogi umirovljenici sa svojom mirovinom jedva krpaju kraj s krajem! Mnogi mladi su bez posla!

Jesmo li čuli da je neki biskup ili svećenik ostao bez posla? Jesmo li čuli da neki biskup ili svećenik sa svojom mirovinom jedva krpaj kraj s krajem? Jesmo li čuli da je neki biskup ili svećenik nezaposlen na zavodu za zapošljavanje? Jesmo li čuli da je neki biskup ili svećenik gladan završio u pučkoj kuhinji? 

Znamo li da svi kardinali, biskupi, svećenstvo imaju trajno zagarantirana primanja i mirovine?

Znamo li da oni imaju trajno osigurano stanovanje? I ono najbitnije – znamo li da se sve financira iz državnog proračuna, dakle iz džepova svih građana!?

Znamo li što crkveni nauk poučava? Znamo li kome svećenstvo služi? Mislite li zaista da ono služi Bogu i ljudima? Znamo li da je biblijska riječ u kandžama crkvenog krivotvorenja?

Ima li Božja riječ bilo što sa teološkom mašinerijom? 

Krist kaže: (može se pronaći u Bibliji) “Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati”! Razboritom dosta!

Redakcija


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: