Isključuje li vjera ljudska prava

Početna stranica » Ljudska prava » PONEROLOGIJA – DIKTATURA PSIHOPATA ŠPANJOLSKI NADBISKUP TVRDI: Žene su krive što ih muževi tuku!

PONEROLOGIJA – DIKTATURA PSIHOPATA ŠPANJOLSKI NADBISKUP TVRDI: Žene su krive što ih muževi tuku!

matrix world

https://matrixworldhr.com/2016/04/21/spanjolski-nadbiskup-tvrdi-zene-su-krive-sto-ih-muzevi-tuku/

Autor: Ljubica Šaran

Uza sve pokušaje pape Franje da Katoličku crkvu očisti od pedofila, silovatelja, kradljivaca i psihopata svih boja i oblika, svako malo se dogodi da vatikanski prinčevi, nama poznati kao nadbiskupi i kardinali pokažu svoje pravo lice koje nema nikakve veze s empatijom i ljubavlju. Psihopatska izjava nadbiskupa Toleda Braulioa Rodrigueza je gotovo u potpunosti ignorirana od strane medija unatoč stravičnoj poruci koju ona nosi.

archbishop-braulio-rodriguez3

Je li nadbiskup Braulio Rodriguez psihopat, ženomrzac, ili sve to kad smatra da je žena kriva ako je muž tuče i fizički napastuje?

Tijekom mise 27.12.2015. u toledskoj katedrali nadbiskup Braulio Rodriguez je svojim vjernicima propovijedao o važnosti bračnog sakramenta i sve neodgovornijem i opasnijem djelovanju današnjih žena u braku. Nadbiskup je objasnio okupljenim kako bi žene izbjegle batine da slušaju svoje muževe. On također smatra kako bi žene mogle izbjeći fizičke povrede da ne traže rastavu od svojih muževa.

Čak što više, nadbiskup Rodriguez je okupljenima jasno dao do znanja što misli o obiteljskom nasilju nad ženama:

“Većina slučajeva obiteljskog nasilja se događa zbog toga jer se žene ne slažu sa zahtjevima svojih bračnih partnera, točnije jer odbijaju muževljeve zahtjeve. Također, muškarci često imaju ‘macho’ reakcije jer žene traže razvod. Brojni problem nastaju jer parovi nisu u “pravom braku” te ti isti brakovi završe s brzim razvodima. Smatram da naše vodeće političare uopće ne interesira količina razvoda jer su se sami borili za takozvane ‘razvode na brzaka’.”

Ovakva izjava je u najmanju ruku alarmantna, kao prvo nadbiskup je osoba koja se zavjetovala živjeti u celibatu, pitanje je što on može znati o braku i bračnim obavezama? Ne smijemo zaboraviti, kako je u biti nadbiskup branio počinitelje obiteljskog nasilja koje uglavnom počinjavaju muškarci nad ženama, te je krivicu svalio na žrtve, točnije žene.

Očigledno je da biskup u potpunosti operiran od moralnih i zakonskih vrijednosti te da je otvoreni ženomrzac, naročito ako se zna da je 56 Španjolki ubijeno od strane njihovih muževa tijekom 2015. godine, a do 2007. španjolski sudovi su procesuirali više od milijun slučajeva obiteljskog nasilja, te je na zatvorske kazne osuđeno oko 148 tisuća muškaraca.

Rodriguez nije jedini vatikanski princ s očiglednim psihopatskim stanovištima i nedjelima, mi smo do sada imali prilike pisati o kardinalu Raymondu Burkeu koji smatra da su radikalne feministkinje odgovorne za nastanak svećenika pedofila, pisali smo o kardinalu Rogeru Mahonyju koji je discipliniran zbog skrivanja dokaza o svećenicima pedofilima i silovateljima u nadbiskupiji Los Angeles, također smo pisali o nadbiskupu Robertu Clarsonu koji je desetljećima štitio svećenike pedofile i silovatelje i koji je na sudu izjavio da nije znao kako je seks s djecom zločin, pisali smo o biskupu Fernandu Mariji Bargallu koji je novac iz Caritasa trošio za seksualne izlete sa svojom djevojkom i putovanja po pomodnim ljetovalištima, pisali smo o prijedlogu zakona H.R. 358 pod nazivom „Neka žena umre“ kojeg je predložila Američka nadbiskupska konferencija, pisali smo i o izjavi pape Benedikta XVI kako je pedofilija “normalna stvar”, te smo pisali i o tome kako samo Američka podružnica Katoličke crkve treba platiti gotovo četiri milijuna dolara žrtvama svećeničkog silovanja i pedofilije, a jedan od najodvratnijih “zločina” koje nosi španjolska podružnica Katoličke crkve je krađa i prodaja preko 300 tisuća beba od kraja Drugog svjetskog rata do uspostave demokracije u toj zemlji.

Uzmemo li u obzir činjenice koje lede krv u žilama, bojimo se da papa Franjo može malo ili nimalo učiniti u iskorjenjivanju psihopatije iz KC.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvor:

Spain: Archbishop blames domestic violence on ‘disobedient wives’

Spanish Archbishop Implies Women Are To Blame For Domestic Violence

‘Disobedient wives’ are to blame for domestic violence, says Spanish archbishop

Fury as archbishop says domestic violence is caused by women ‘not obeying men’

Catholic Archbishop: Domestic Violence Is Caused By Women Not Obeying Men


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: